[ prev ][ next ]

CARNet na DORS 2000

Pogledajte takoder:

CN: CARNet na DORS'97 (17.04.1997)

CARNetovi projekti (www.carnet.hr)

HrOpen forum (www.open.hr)

[ CN home ][ Search ]



HrOpen forum - Hrvatski forum korisnika otvorenih sustava i ove je godine organizirao Dane otvorenih racunarskih sustava - DORS 2000. Skup je odrzan od 3. do 5. svibnja 2000. u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i racunarstva Sveucilista u Zagrebu.

Na poziv organizatora, CARNet je sudjelovao u nekoliko okruglih stolova koji su bili odrzani u sklopu skupa DORS 2000.

Tako je organizacija okruglog stola na temu "Je li moguca edukacija iskljucivo putem interneta?", koji je bio odrzan prvog dana odrzavanja skupa, u cijelosti povjerena CARNetu. Okrugli stol je vodila Jasna Tingle iz CARNeta, a kraca izlaganja o vlastitim iskustvima na podrucju edukacije putem Interneta odrzali su i Sonja Priscan, Miroslav Milinovic, mr. sc. Predrag Pale, dr. sc. Ivan Slapnicar i mr. sc. Mario Dumancic.

CARNetovi suradnici dr. sc. Maja Matijasevic, voditeljica projekta "WWW.HR - pocetna stranica Hrvatske" i dipl. ing. Hrvoje Stipetic, voditelj projekta "CROSS" sudjelovali su na okruglom stolu "Kuda idu hrvatski portali?" koji je odrzan drugog dana odrzavanja skupa. U sklopu okruglog stola "Hackerska sezona 1999/2000", mr. sc. Vlado Pribolsan iz CARNeta predstavio je Croatian CERT i sudjelovao je u diskusiji o pitanju sigurnosti na Internetu.

Vise o skupu DORS 2000 mozete naci na Web stranicama HrOpen foruma na adresi http://www.open.hr.