[ prev ][ next ]

Nova inacica CARNetovog Web posluzitelja

Pogledajte takoder:

CARNet: U 1998. godini s ostvarenim planovima (priopcenje za javnost, 20.02.1998)

[ CN home ][ Search ] english language

Dana 2. lipnja 1998 objavljena je nova inacica CARNetovog Web posluzitelja. Osim u grafickom dizajnu, CARNetov Web posluzitelj dozivio je znacajne promjene i u sadrzaju koji nudi posjetiteljima. Posebno, dodani su neki novi sadrzaji i povecana je kolicina informacija koja je dostupna posjetiteljima.

Objavljivanje nove inacice CARNetovog Web posluzitelja izazvalo je veliko zanimanje hrvatskih internauta. Tako se u samo dva dana vise nego udvostrucio broj pristupa CARNetovom Web posluzitelju. (U ponedjeljak, 01.06.1998, bilo je ukupno oko 12 tisuca pristupa Web posluzitelju, a u srijedu, 02.06.1998, nacinjeno je oko 30 tisuca pristupa. Pri tome, u te brojke nisu ukljuceni pristupi s carnet.hr i srce.hr domena.)

Dubravko Penezic, CARNetov webmaster:

Nova verzija CARNetovog Weba obiluje raznim novostima. Mislim da je najvaznija novost primjena "Preporuke ISO-8859-2" za prikaz hrvatskih grafema. Sve Web stranice, kojih ima na posluzitelju oko 400, nacinjene su u skladu s tom preporukom.


CARNetov Web posluzitelj nalazi se na adresi http://www.carnet.hr, a prijedlozi i primjedbe vezane uz CARNetove Web istranice mogu se poslati na adresu webmaster@carnet.hr.