[ prev ][ next ]

CARNet Party

Pogledajte takoder:

CN: CARNet zapoceo promotivnu akciju 'Moja veza' (27.03.2001)

CN: CARNetov CD za korisnike (24.05.2001)

CARNetov ured za odnose s javnoscu (www.carnet.hr)


[ CN home ][ Search ]

U petak, 15. lipnja 2001. odrzan je CARNet party, svecanost povodom zavrsetka tromjesecne CARNetove akcije 'Moja veza'. Sudionici ove svecanosti mogli su se zabaviti uz koncert grupe Soulfingers, zonglere iz Drustva za razbijanje dosade Antuntun, te voznju balonima.

Akcijom 'Moja veza' CARNet je nastojao povecati informiranost o Internetu i mogucnostima njegovog koristenja unutar akademske zajednice u Hrvatskoj. Akcija se sastojala od postavljanja Internet kioska, info panoa, promotivnih plakata i letaka u predvorja fakulteta u citavoj Hrvatskoj. Akcija je trajala tri mjeseca.


Kao dio promotivnih aktivnosti u sklopu akcije 'Moja veza' organizirana je i on-line nagradna igra, sastavljena od tjednih nagradnih pitanja. Dobitnicima nagradne igre nagrade su dodijeljene na zavrsnoj svecanosti.

CARNet Party bio je i prigoda za promociju novog CARNetovog CD-a 'Net's Go' namijenjenog CARNetovim korisnicima, a koji sadrzi upute i alate potrebne za ucinkovitu uporabu CARNeta i Interneta.

Vise informacija o svecanosti, kao i popis nagrada i dobitnika nagradne igre mozete naci na adresi http://www.carnet.hr/cvor/.