[ prev ][ next ]

Izasao iz tiska CARNetov CD za korisnike

Pogledajte takoder:

CN: CARNet zapoceo promotivnu akciju 'Moja veza' (27.03.2001)

CARNetov ured za odnose s javnoscu (www.carnet.hr)



CARNetov CD za
korisnike

[ CN home ][ Search ]

CARNet je dana 24. svibnja 2001. obavijestio korisnike o izlasku iz tiska prvog CARNetovog CD-a za korisnike pod nazivom 'Net's Go'.

CARNetov CD za korisnike (CNCD01) sastoji se od informacija i alata potrebnih za ucinkovitu uporabu CARNeta i Interneta, a mogu ga rabiti korisnici koji na svojim racunalima imaju instaliran neki od MS Windows sustava ili Linux. CD je izdan u 10000 primjeraka.

Uz CD korisnici ce dobiti i popratnu knjizicu s kratkim uputama kako se najbrze i najjednostavnije spojiti na Internet. Iz bogatog sadrzaja CD-a vrijedi izdvojiti sljedece naslove: CARNet Utilities, upute za rad, vodic kroz mrezne servise, izbor programske podrske za MS Windows i Linux, te materijale s tecajeva CARNeta i SRCA.

CARNetov CD svi CARNetovi korisnici mogu besplatno dobiti od CARNet koordinatora na svojim ustanovama ili putem CARNetove helpdesk sluzbe, a autori CD-a pozivaju sve korisnike da im jave svoje ocjene, prijedloge i primjedbe vezane uz CARNetov CD za korisnike i ispune anketu na adresi http://www.carnet.hr/CNCD.

Na jesen se planira izlazak iz tiska novog izdanja CARNetovog CD-a za korisnike.

(Naslovna fotografija: Predstavljanje CARNetovog CD-a i popratne knjizice na CARNet Party-u, 15.06.2001)