[ prev ][ next ]

Imenovan novi ravnatelj CARNeta

Pogledajte takoder:

CARNet: U 1998. godini s ostvarenim planovima (priopcenje za javnost, 20.02.1998)

[ CN home ][ Search ]

Na natjecaju za izbor i imenovanje ravnatelja Hrvatske akademske i istrazivacke mreze CARNet (NN 88/98), za novog ravnatelja izabrana je dosadasnja pomocnica ravnatelja za posebne projekte gospoda Jasenka Gojsic.

Jasenka Gojsic diplomirala je na Elektrotehnickom fakultetu u Zagrebu 1991. godine gdje je stekla zvanje dipl. inz. elektrotehnike. Do 1993. godine radi u HPT-u kao sistem-inzenjer za videotekst sustav. U Ministarstvo znanosti i tehnologije prelazi 1993. godine gdje radi u Upravi za informatiku kao voditelj Odsjeka za informatizaciju znanosti i visokog skolstva. Od 1995. godine obavlja i duznost pomocnice ravnatelja za posebne projekte Hrvatske akademske istrazivacke mreze CARNet. Dobitnica je CARNetove godisnje nagrade za 1995. godinu.

Kao vazne smjernice u svom buducem radu, gdja. Gojsic je istaknula jacanje suradnje izmedju CARNeta i clanica, te pojacanu suradnju s europskim akademskim krugovima, dok ce se dosadasnja iskustva u uspostavi CARNetove mreze iskoristiti pri izgradnji novih informacijskih sustava unutar drzave.

Dosadasnji ravnatelj CARNeta mr.sc. Predrag Vidas razrijesen je duznosti na vlastiti zahtjev, iz osobnih razloga.